La Mar Bella acollirà la quarta prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

La Lliga d’Hivern arriba a la segona fase amb la quarta prova d’aquesta competició que es celebrarà el proper dissabte, 17 de febrer, a la platja de la Mar Bella de Barcelona. Una prova que serà puntuable pel ‘Circuito de Invierno de Voley Playa’ de la Real Federación Española de Voleibol. Les inscripcions per participar en aquesta segona fase ja estan disponibles i aquells que ja estan inscrits només han de confirmar la seva assistència. 

Aquesta serà la segona prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja que es disputi a les platges de Barcelona, després de la celebrada el mes de desembre a la Nova Icaria. Fins al moment, amb tres proves disputades, s’han inscrit a aquesta competició un total de 117 parelles. Amb l’inici de la segona fase, i amb tres proves més per davant, s’espera que el número d’inscripcions vagi en augment, ja que aquesta competició serveix també per començar a preparar el circuit estival d’aquesta disciplina esportiva. A més, la prova de la Mar Bella està homolagada dins el circuit de vòlei platja que organitza la RFEVB i per tant es puntuable a nivell espanyol. 

A part de la prova de la Mar Bella, per davant quedaran les platges de Badalona al març, i les grans finals del campionat que es disputaran a l’abril a la platja de Nova Icaria. Aquí coneixerem els campions de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja i es donarà pas a l’inici del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour. 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top