La Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol es reuneix per preparar l’Assemblea General

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol va reunir-se la tarda de dimarts a la Sala David Moner de la seu central de l’ens federatiu català, per tal d’analitzar l’actualitat del voleibol català i per adoptar importants decisions d’actuació per part d’aquesta federació en el futur més immediat, que no és un altre que l’Assemblea General Ordinària del proper dissabte 25 de juny.

La reunió va donar inici amb la ratificació de l’acta de la Junta Directiva anterior, celebrada el passat 4 de març i ha seguit amb l’informe per part de la presidenta de l’ens federatiu català, Maribel Zamora, on s’ha incidit en les activitats dutes a terme per part de la FCVb en aquest primer període de 2016, i en les línies d’actuació en les quals es troba actualment el màxim organisme del voleibol català; actuacions dirigides a la consolidació i enfortiment dels clubs catalans. A més, la màxima dirigent del voleibol català va voler fer constar en acta el condol al senyor David Moner, president d’honor de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

Seguint l’ordre del dia, es va aprovar el tancament de l’exercici, amb un resultat positiu de 2.360,89€. Tot seguit, es va comentar el seguiment del pressupost del 2016, que ascendeix a 1.365.000€, i on destaca l’aprovació de l’increment de les partides d’ajut a clubs amb nous ajuts com ara, el voleibol masculí, l’ajut en una part del cost seguretat social empresa dels tècnics donats d’alta a la seguretat social, així com augmentar l’ajut als clubs de competició estatal a les tres categories existents, i no només a les Super Lligues, o bé en una dotació econòmica per facilitar als equips als qui es decideixi obligar per normativa, una càmera de vídeo i capturar per realitzar l’streaming la propera temporada, en una aposta decidida des de l’ens federatiu català per donar major visibilitat a club i el nostre esport. Amb tot, les ajudes a clubs passaran dels 50.000€ de 2015, als 90.000€ que es plantegen per aquest 2016. A més, es va incidir en que una temporada més s’apostarà molt fort per la congelació de les tarifes, a excepció de la regularització que pugui haver la temporada vinent per part de la mútua d’accidents, entre d’altres propostes.

Dins els assumptes de direcció tècnica de l’ens federatiu català es va traslladar als membres de Junta Directiva la intenció d’ampliar a diumenge tarda una nova franja horària de partits els cap de setmana, així com el treball per tal de millora la norma del set obligatori establerta la temporada passada en categories de formació, o bé la d’establir les lligues preferents com a quarta categoria de les competicions juvenil i cadet en la seva alineació de jugadores.

Per últim, també es va traslladar a la Junta Directiva la modificació dels estatuts de la FCVb per tal d’incorporar el Fistball com a nova modalitat esportiva de l’ens federatiu català, així com l’acceptació, si s’escau, del càrrec de patró a la Fundació UFEC i designació de la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, en la seva representació al patronat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top