Un mes després, Lloret de Mar a punt per a rebre el Vichy Catalan Volei Tour

Després del tret de sortida del Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya 2016 el passat cap de setmana del 7 i 8 de maig, el Circuit Català de Vòlei Platja torna el cap de setmana del 4 i 5 de juny a la Platja de Fenals de Lloret de Mar amb la celebració de les prèvies de la que serà la segona prova del circuit.

Una vegada celebrada la primera prova del Vichy Catalan Volei Tour a la capital catalana, on van triomfar les parelles Correa-Badosa, en categoria masculina, i les gregues Merteki-Tsopoulou, en la femenina, les parelles habituals del Campionat de Catalunya retornen a la sorra del litoral català, aquesta vegada a Lloret de Mar.

Dissabte a les 9 del matí s’iniciaran d’una banda la fase prèvia, amb la participació d’entre 16 i 24 parelles, així com les proves dels jugadors amateurs. Els equips que no superin la fase prèvia i els millors amateurs es trobaran dissabte a la tarda, dins la categoria OPEN FCVB. També per la tarda es disputaran els encontres tant del Campionat de Catalunya, com els partits de la competició OPEN FCVB.

Pel que fa a diumenge dia 5, el Vichy Catalan Volei Tour continuarà amb les semifinals i les finals. Al mateix temps, els jugadors que dissabte hagin quedat fora de competició podran disputar l’OPEN FCVB Mixte, que en ocasions adquirirà format de competició 4×4.

La informació rellevant sobre el Vichy Catalan Volei Tour està disponible al web de la Federació Catalana de Voleibol, així en la Normativa, trobareu detallada tota la reglamentació d’aquest Campionat de Catalunya 2016, i el Full d’inscripció, estan disponibles als apartats corresponents, en aquest enllaç: http://bit.ly/VichyCatalanVoleiTourLa inscripció és oberta fins dijous 2 de juny a les 12h. per al Vichy Catalan, i fins el mateix dissabte de competició per a l’OPEN FCVB.

Per a més informació, contacteu amb volei-platja@fcvolei.cat o al telèfon 654 34 92 54.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top