La Junta Directiva de la FCVb es reuneix per a marcar les vies d’acció del vòlei català

El passat divendres es va reunir la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol a la seu central de l’ens federatiu català, per tal d’analitzar l’actualitat del voleibol català i per adoptar importants decisions d’actuació per part d’aquesta federació en el futur més immediat.

Amb la gran majoria de la Junta actual present, la reunió va donar inici amb l’aprovació de l’acta de la Junta Directiva anterior. L’encontre va seguir amb l’informe de presidència per part de Maribel Zamora, on es va incidir en totes les activitats dutes a terme per part de la FCVb al llarg de tot el 2013.

Seguint l’ordre del dia, es va aprovar el tancament de l’exercici 2013, així com es va ratificar el pressupost de 2014 , el qual es presentarà als clubs en la propera Assemblea General.

Entrant en matèria esportiva, des de l’Àrea Tècnica de la Federació Catalana de Voleibol es va passar a exposar les diferents propostes que es plantejaran en la propera Assemblea, les quals van encaminades a assentar definitivament una competició atractiva també per als equips ‘B’ i ‘C’ dels cada vegada més nombrosos clubs de Catalunya.

Des de presidència, i dins dels assumptes varis de la reunió, es va incidir molt en la preocupació pel voleibol masculí, amb el qual en breu es proposarà una data de reunió amb aquells clubs que treballen el vòlei masculí des de categories de menors, per tal d’establir unes línies de treball conjuntes amb ells. També es vol mirar de premiar econòmicament els equips que assoleixen campionats de Catalunya i ascensos directes de competició, ja sigui a nivell territorial i estatal, i per això la FCVb vol buscar formules d’ajut a aquests equips per tal d’afrontar la següent temporada en la competició immediatament consecutiva a la seva.

Per últim, la Junta Directiva va decidir que per aquesta temporada 2013/14 el Play-off Infantil masculí que es celebrarà a Arenys de Mar, rebi el nom de ‘Play-off Infantil masculí Memorial Àngel Biosca’, en homenatge a la figura de l’històric entrenador lleidatà traspassat el passat mes d’agost.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top