I Torneig Volei Platja LOVE IT a Barcelona

Aquest cap de setmana la Platja del Somorrostro de Barcelona acollirà dissabte i diumenge la primera edició del Torneig Solidari de Vòlei Platja LOVE IT. Després de l’esdeveniment que es va dur a terme a Alacant el passat mes d’octubre, els organitzadors van decidir de repetir l’experiència, ara a Barcelona.

La intenció de la organització es la de fer d’aquest torneig un dels importants de la platja cada temporada. Aquest any es tracta del torneig que obre la temporada de Vòlei Platja a Catalunya, i a més el torneig es de caràcter benèfic, tenint com a un dels seus col·laboradors Sant Quirze pels Infants, una ONG que realitza projectes destinats a persones necessitades i sense recursos.

Les inscripcions pel Torneig han estat tot un èxit i en 9 dies de registre obert van tancar totes les categories amb 112 parelles en total inscrites a les 7 categories de que constarà aquesta primera edició del LOVE IT a Barcelona.

L’activitat tant dissabte com diumenge donarà inici a les 8.30 del matí, allargant-se la jornada fins a les 20.00, moment en el qual hi haurà l’entrega de trofeus als tres primers classificats de cadascuna de les 7 categories del torneig.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt