La Festa Aleví tanca la temporada dels més petits

Per segon any consecutiu la Federació Catalana de Voleibol organitza la Festa Aleví, esdeveniment de cloenda de la lliga dels més petits i que també serveix per donar a conèixer aquest esport als que encara no el practiquen de forma federada. Un cop més, també será Igualada, la seu d’aquesta festa amb la col·laboració de l’Igualada Vòlei Club.

El sistema de joc és senzill: es tracta d’una activitat oberta a tothom que vulgui participar-hi, que comptarà amb un màxim de 72 equips d’entre 3 i 5 jugadors. Com a novetat, aquest any, la competició es disputarà en format 3 contra 3. Està previst que la primera fase finalitzi a les 11:30 h, on es produirà un descans de mitja hora per a tots els participants. A partir de les 12 h es disputarà la segona fase reagrupada per nivells, que comptarà amb grups de 3 equips i tindrà una durada de 12 minuts cada partit. La cloenda de l’activitat està programada pels voltants de les 15 h.

El preu de la inscripció de cada equip és de 40 euros, i inclou l’assegurança, els drets de participación i un Welcome Pack amb obsequis per a tots els participants. L’activitat és desenvoluparà de forma íntegra al pavelló del complex esportiu de Les Comes.

Des de l’ens federatiu es vol posar en valor el treball que realitzen cada any els joves jugadors de vòlei catalans. En aquest sentit, animem als clubs, escoles i pares que estiguin interessats en acudir a l’activitat perquè inscriguin als infants i gaudir així d’una gran jornada de voleibol.

Les inscripcions ja están disponibles i seguiran obertes fins el 22 de maig.

Link d’inscripció: https://inscripcions.fcvolei.cat/call/7af93

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt