La Federació Catalana de Voleibol amplia la seva oferta en xarxes socials

En el marc de la celebració del Vichy Catalan Volei Tour 2016, que s’inicia aquesta setmana, la Federació Catalana de Voleibol dóna una empenta a la seva presència virtual, amb la introducció de nous canals.

Així, la FCVb tot just s’estrena a Instagram, xarxa que permet compartir imatges i vídeos. El compte de la FCVb és https://www.instagram.com/fcvoleibol/ i la primera imatge, com no podia ser d’una altra manera, correspon al pòster oficial del Campionat de Catalunya 2016 de vòlei platja.

Obrim a més una galeria d’imatges al web Flickr, l’accés a la qual donarem a conèixer els pròxims dies. Això ens permetrà recollir els testimonis gràfics de les activitats que, sota l’ampara de la Federació, se celebrin a partir d’ara. Flickr és un lloc web que permet emmagatzemar fotografies i classificar en àlbums, facilitant la consulta de les imatges d’activitats presents i passades.

Naturalment, la FCVb continua amb les xarxes socials que s’han estat utilitzant aquests últims anys: Facebook (https://www.facebook.com/federacio.devoleibol/), especialitzada a partir d’ara en informació d’un cert contingut, i Twitter (https://twitter.com/VoleiCatala) com a eina imprescindible per rebre, de primera mà i de manera immediata, informació sobre resultats, entre d’altres.

Finalment, la Federació continua apostant pel web corporatiu (www.fcvolei.cat) com a principal eina de comunicació amb el món del voleibol català. En aquest sentit, i per donar la màxima cobertura al Vichy Catalan Volei Tour, des del banner situat a la home es pot accedir directament a la pàgina dedicada en exclusiva a aquest torneig, que comptarà amb una gran cobertura per part de la FCVb.

Aquí no acaba l’expansió de la Federació Catalana de Voleibol en l’àrea de la Comunicació, que es consolidarà amb la progressiva millora dels canals actuals, i la introducció de nous mitjans en les pròximes setmanes. En seguirem informant! 

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top