La Espanya Sub’20 de Sergi Reñé, Álvaro Gimeno i Annas Anzaoui disputarà la repesca a l’Europeu

Els catalans Sergi Reñé, Annas Anzaoui i Álvaro Gimeno van assolir aquest cap de setmana a Nàpols la segona posició del Grup B del Pre Europeu classificatori al Campionat d’Europa Sub’20 que tindrà lloc a les localitats búlgares de Varna i Plovdiv.

Amb aquesta segona posició la selecció espanyola Sub’20 masculina encara tindrà una oportunitat més de classificació a l’Europeu de la categoria. Espanya va començar el Pre Europeu amb victòries per 3-0 davant Portugal i Suècia, mentre que va caure en el duel decisiu davant Itàlia, una de les favorites al podi aquest 2016 en la cita continental de la categoria.

El col·locador sabadellenc Sergi Reñé i el mataroní Annas Anzaoui, tots dos formats al programa d’Alt Rendiment GET Blume Voleibol, van ser titulars en els tres partits de Pre Euopeu, disputant els nou sets que va disputar la selecció espanyola, mentre que el tarragoní, de primer any juvenil, Álvaro Gimeno, integrant en l’actualitat del programa GET Blume Voleibol, va ser partícip del duel davant l’amfitriona Itàlia.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top