La competició de Vòlei Platja es desplaça a Vilanova amb la col·laboració de SVATOUR

El proper 6 de febrer es celebrarà la prova Open Svatour de Vòlei Platja a la platja d’Adarró de Vilanova i la Geltrú. Aquesta serà una prova satèl·lit que s’organitza amb la col·laboració de Svatour i que serà puntuable pel rànquing català i espanyol, al ser una prova homologada per la RFEVB.

Per participar en aquesta prova extra, que tindrà un màxim de participació de 68 parelles per gènere, serà un requisit imprescindible haver tramitat en temps i forma la llicència federativa de vòlei platja de la temporada 20/21 o posseir la llicència de la RFEVB amb la pertinent assegurança d’accident esportiu.

Properament s‘informarà de l’apertura del termini d’inscripció a aquesta prova, que s’organitza sota el paraigua de la Federació Catalana de Voleibol, que es tramitaran a través de la pàgina web de Svatour https://portal.svatour.com, fins, com a màxim, el proper 4 de febrer a les 14 hores.

Serà imprescindible per a tots els participants seguir els protocols COVID-19 establerts per la Federació Catalana de Voleibol, així com els específics de la competició. Aquesta prova es podrà dur a terme també gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i el CV. Vilanova.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top