Kliokmanaite-Puri i els germans Monfort guanyen el primer Vichy Catalan Volei Tour

El primer cap de setmana de competició del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja ha finalitzat complint amb tots els pronòstics: dues grans jornades d’esport i victòries dels que es pronosticaven com a favorits en aquesta primera prova. Així, Puri-Kliokmanaite, en categoria femenina, i els germans Monfort en la masculina, han estat les parelles guanyadores del primer Vichy Catalan Vòlei Tour d’aquest 2020 que s’ha disputat a les instal·lacions fixes de vòlei platja del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron.

Les guanyadores de la final femenina, la lituana Erika Kliokmanaite, actual campiona de Catalunya de Vòlei Platja, i l’estoniana Kadri Puri, han sabut dominar i controlar un partit que han acabat guanyat per 2-0 (21-14/21-15) a la parella formada per Júlia Bonet i Rebeca Fernández, les dues jugadores que aquest any han militat a les files del CV Vall d’Hebron de Superlliga 2 assolint l’ascens a la màxima categoria del voleibol espanyol. Tot i dos principis de set molt igualats l’experiència de les campiones ha estat prou sòlida per a poder encarrilar els parcials cap a la primera victòria d’aquesta temporada.

Emoció pura la que s’ha viscut a la final masculina. L’experiència dels germans Monfort s’enfrontava a la garra i joventut de la parella formada per Álvaro Gimeno i Héctor Garcia. Prop d’una hora de partit que s’ha resolt en dos parcials però que s’han viscut punt a punt a causa de la màxima igualtat al marcador (21-17/23-21). Els valencians, Javi i Vicente Monfort, han controlat el primer set però han sentit la pressió en el segon quan Gimeno-García han arribat a tenir molt a prop forçar el tercer set. Un partit vibrant que s’ha acabat decantant per l’experiència.

El premi ‘Parella perfecta’ que entrega Vichy Catalan ha estat per Kadri Puri i Vicente Monfot, i han completat el tercer calaix del podi les parelles formades per Virginia Carmona i Mar Saló, en categoria femenina, i per Javi Naya i Carlos Mora, en la masculina. Un podi on també han estat presents Oscar Novillo i Maribel Zamora, gerent i presidenta de la Federació Catalana de Voleibol. Així es posava punt i final a una primera prova que s’ha tancat amb màxim d’inscripcions possibles, 32 parelles per gènere i que també ha acollit en paral·lel el Campionat de Catalunya de vòlei platja infantil de clubs.

La propera prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2020 es disputarà el cap de setmana del 18 i 19 de juliol, al mateix escenari de la Vall d’Hebron de Barcelona.

FINAL MASCULINA

FINAL FEMENINA

GALERIA FOTOGRÀFICA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top