El CV Sant Cugat campió infantil a la primera prova de vòlei platja

El Club Voleibol Sant Cugat es va imposar en la primera prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja infantil de clubs que es va disputar el passat cap de setmana a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. Les santcugatenques es van imposar per 2-1 a la final al CV AA Llars Mundet.

Fins a 12 equips, de 6 clubs diferents, es van inscriure en aquesta primera prova. Hi van estar presents el Voleibol Sant Just, el CVB Barcelona-Barça, el Club Voleibol Sant Cugat, el Vòlei Platja Vallbona, el CV AVAP Girona i el CV AA Llars Mundet. Durant tota la jornada de diumenge els equips van buscar aconseguir el primer títol de la temporada, que va anar a mans de les santcugatenques, que no van perdre cap partit en tota la competició. L’equip de Sant Cugat estava format per Maria Brun, Claudia Llamas, Cristina Poch i Adriana Gassó.

A l’entrega de premis va estar present la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora. La propera prova infantil de clubs es disputarà el proper diumenge 19 de juliol, de nou a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top