Kliokmanaite – Palet i de Mena – Tovar campions a Empuriabrava

La platja d’Empuriabrava ha acollit l’última prova puntuable del Vichy Catalan Volei Tour Campionat de Catalunya de Vòlei Platja, on s’ha pogut gaudir de les millors parelles catalanes de vòlei platja del moment. De nou, Erika Kliokmanaite ha pujat al més al del podi, però aquesta vegada acompanyada de Maria Palet. En el quadre masculí, Noé de Mena i Hernán Tovar han aconseguit, per primera vegada, ser els campions.

Erika Kliokmanaite, amb la victòria d’ahir a Empuriabrava, ha aconseguit pujar al més alt del podi en totes les proves en les que ha participat, sis de les set que s’han celebrat fins al moment, pel que s’ha convertit a la rival a batre per la resta de jugadores del campionat i en la màxima candidata en ser campionat de Catalunya. A Empuriabrava la parella de Kliokmanaite ha estat Maria Palet, habitual del circuit, que ha substituït a Nuria Bouza, la companya habitual de la lituana.

Ester Ribera i Lia Merteki, han plantat cara a la parella guanyadora forçant el set de desempat en una final que ha estat emocionant i oberta fins a l’últim moment. En tercera posició han acabat Laura Alcalde i Júlia Bonet, que han donat la sorpresa després de guanyar a Meche Arends i Teresa Zunzunegui.

En el quadre masculí, Noé de Mena i Hernán Tovar arribaven a la gran final després de desfer-se a semifinals d’Agustín Correa i Lluís Badosa, primera sorpresa del dia. La segona sorpresa ha estat la classificació també de Ferran Serra i Conrad Rovira, gràcies a la victòria a semifinals a la parella formada per Nicolás Zanotta i Fede Corbo, habituals de les finals i del primer calaix del podi al llarg del circuit.

A la final, la parella de Mena – Tovar ha dominat en tot moment sense donar gaires opcions al rival, que han ajustat el marcador en el segon set, però sense poder forçar el tie break. En la lluita per la tercera posició, Agustín Correa i Lluis Badosa han superat per 2-0 a la parella Zanotta – Corbo.

Un fantàstic cap de setmana on la tramuntana ha respectat la prova de vòlei platja i on la parella perfecta Vichy Catalan, que premia a la millor jugadora i al millor jugador del torneig, han estat Noé de Mena i Lia Merteki, que han guanyat un fantàstic lot de productes Vichy Catalan. Un premi entregat per la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora.

A l’entrega de premis han assistit també Salvador Canet, regidor d’esports de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries; Roser Vitalla, regidora de platges de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries; Helena Solana, regidora de turisme de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries; i Sergi Espurz, representant de Hörmann, patrocinador oficial del circuit de vòlei platja, que ha fet entrega d’un lot de productes de la marca als tercers classificats.

Els segons classificats han rebut, a part del trofeu, unes fantàstiques ulleres Bextrm, ulleres de sol oficials del Vichy Catalan Volei Tour. Per últim, els grans campions han rebut un fabulós rellotge Kronos, marca oficial de rellotges del circuit, i també una fantàstica càmara de fotos Instax SQ6. Una nova càmara de fotos de la marca Fuji que tant jugadors com espectadors han pogut veure al llarg del cap de setmana, i de la que també s’han pogut endur una fotografia de record.

El cap de setmana del 8 i 9 de setembre finalitzarà a Cambrils el Vichy Catalan Volei Tour Campionat de Catalunya de Volei Platja 2018 que coronarà els campions de Catalunya de vòlei platja d’aquest any. Un títol que posseeixen en aquests moments Marta García i Marta Galceran en categoria femenina i Sergi Reñé i Pol Vila, en la masculina. Com totes les proves d’aquest any, les finals es podran seguir en directe pel canal Esport3 de la Televisió de Catalunya.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top