Kadri Puri tricampiona de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

Kadri Puri ha tornat a pujar al més alt del podi a la quarta prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana a la Platja del Petroli de Badalona. Aquesta vegada, Puriha fet parella amb Sandra Campo. En categoria masculina també hi ha novetats, ja que Noé de Mena i Omar Gimeno són els campions. 

Per tercera vegada aquesta temporada, l’estoniana Kadri Puri s’ha proclamat campiona de la Lliga d’Hivern. Ho havia fet dues vegades amb Erika Kliokmanaite a les dues primeres proves del campionat celebrades a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron de Barcelona. Aquest passat dissabte, pujava per tercera vegada al podi acompanyada de Sandra Campo. A la final, les campiones van guanyar per 2-0 a la parell formada per Laura Pallarès, que disputava la seva segona final, i Esther Agulló. 

En categoria masculina, el calaix més al del podi el van ocupar Noé de Mena i Omar Gimeno, que per primera vegada aconseguien alçar-se amb el títol del campions aquesta temporada en aquest campionat. A més, van aconseguir la victòria davant un dels habituals del podi de la Lliga d’Hivern, Albert Trabado, que tornava a ser subcampió, però aquesta vegada formant dupla amb Declan Tiso. La final es va resoldre per 2-0. Trabado va ser campió a la primera prova i ha estat dues vegades més subcampió amb Antonio Burgal de parella. 

En aquesta quarta prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja hi han participat un total de 43 parelles, 25 en categoria masculina i 18 en la femenina. Xifres similars a les de les dues anteriors jornades disputades a Barcelona. La propera prova de la Lliga d’Hivern serà el proper 28 de març a Vilanova i la Geltrú, abans de la final del campionat que tindrà lloc a Cunit el 18 d’abril.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top