Jornada determinant pel Barça Voleibol per seguir somiant amb la salvació

El Barça Voleibol juga aquest cap de setmana l’últim partit com a local i amb un rival de màxim nivell, el CV Teruel, pel que el factor públic podria ser determinant. L’equip de David Lorente segueix amb opcions de salvar la categoria, però depèn d’altres resultats, ja que ocupa la penúltima posició a al taula. El partit es disputarà dissabte, 23 de març, al pavelló Can Roses de Rubí, on els blaugrana esperen el màxim suport del públic.

Aquesta serà l’última oportunitat de veure als blaugrana en directe a Catalunya aquesta temporada. No serà un partit fàcil, ja que el juguen amb els primers classificats que només han perdut dos partits en tota la temporada. Sumar un punt amb l’equip de Terol permetria als blaugrana seguir somiant amb la permanència, i tot i que és ja es planteja com una fita difícil guanyar un sol set, el Barça està desplegant un joc molt intens aquestes darreres jornades, on ha han anat sumant punts vitals.

L’equip de Lorente ocupa ara mateix la onzena posició a la classificació, la segona posició de descens, amb 17 punts després de 5 victòries i 15 derrotes. Les possibilitats de salvació passen pels resultats que aconsegueixin els rivals directes i que no estan salvats matemàticament, el CV Rio Duero Soria, novè classificat amb 20 punts, i el CV Melilla, empatats a punts amb els blaugrana.

El calendari, a més, ha estat capritxós per aquest final de lliga. Tant els de Soria com els de Melilla es trobaran en aquesta penúltima jornada, pel que hi haurà repartiment de punts entre ells. D’altra banda, el Barça Voleibol viatjarà a Melilla en el que podria ser un partit a cara o creu per seguir una temporada més a la màxima categoria del voleibol espanyol.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top