Jornada de professors a Mataró amb l’objectiu d’oferir noves metodologies

El passat dimecres 9 de març el Departament de Promoció de la Federació Catalana de Voleibol, encapçalat pel tècnic Carlos García, i en col·laboració amb el Consell Esportiu del Maresme i el Club Voleibol Mataró, va realitzar una jornada dirigida als professors d’Educació Física d’aquella comarca a les instal·lacions del Poliesportiu del Carrer Euskadi.

Amb l’objectiu d’oferir noves metodologies més motivants als professors de primària i secundària es va dur a terme la jornada amb l’assistència d’una vintena de professores i professors valorant positivament els continguts de la mateixa.

Al llarg de la jornada de formació es va presentar als assistents la pràctica de l’Inivòlei como a model d’iniciació al nostre esport, format en el qual la Federació Catalana de Voleibol porta difonent el voleibol els últimes anys, adaptant-lo en les etapes inicials d’ensenyament.

Aquesta jornada realitzada la passada setmana està unida a les dues trobades que tindran lloc a la Platja de Mataró amb l’assistència d’alumnes de primària i secundària els propers 14 i 27 d’abril.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top