Jornada de concentració de Seleccions Catalanes Masculines

El Pavelló Poliesportiu del Consell Català de l’Esport va acollir ahir diumenge una nova jornada de concentració de seleccions catalanes masculines de menors. L’objectiu d’aquestes convocatòries es tancar un equip infantil i un cadet masculí per competir al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.

Aquesta última concentració, que va ser tancada als jugadors que ja han superat les primeres seleccions, va acollir un total de 43 nens. L’equip infantil masculí, amb 18 jugadors, és el que està més a prop de tancar l’equip.

D’altra banda, l’equip cadet encara consta de 25 membres. Els llistat definitius de jugadors que formaran part de les seleccions catalanes s’aniran decidint al llarg de les 10 concentracions previstes per la categoria masculina abans de la concentració final de Setmana Santa.

Els dos grups van realitzar un entrenament de dues hores cada un sota la supervisió dels tècnics responsables dels grup masculí GET Blume Voleibol i membres del cos tècnic de les seleccions de menors de la Real Federació Espanyola de Voleibol. Seran ells els que finalment decidiran quins seran els 12 representants de cada categoria que defensaran la samarreta de la Selecció Catalana al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.

LLISTAT CONVOCATS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top