Final de la primera fase de totes les lligues femenines

Aquest cap de setmana finalitza la primera fase de totes les lligues femenines que queden en joc. En total seran 8 les competicions on es disputaran els últims punts per decidir quins seran els equips que a partir d’ara lluitaran per aconseguir, o bé les posicions d’ascens de categoria, o bé, evitar el descens. Així, tota Catalunya viurà un intens cap de setmana amb emocionants partits, des de Primera Divisió Sènior a Primera Divisió Infantil, que acabaran decidint els nous grups de competició.

Totes les competicions sènior començaran el primer cap de setmana de febrer, mentre que el sorteig del calendari serà el proper dimecres 25 de gener a la seu de la Federació Catalana de Voleibol a les 18 hores.

També finalitzen aquest cap de setmana les lligues de menors femenines (primera i segona divisió juvenil, cadet i infantil) i el sorteig serà el proper dilluns 23 de gener, ja que la competició d’aquestes categories es reiniciarà el proper cap de setmana mateix.

PRIMERA DIVISIÓ SÈNIOR FEMENINA

A primera divisió sènior femenina hi haurà poca emoció, ja que la classificació i la reagrupació dels equips està prou definida. Al grup 1 s’han assegurat el passi al grup de campionat el DSV CV Sant Cugat, l’AE Molins, el CV Gavà i el CV Sant Boi, que lluitaran a partir de febrer per optar a jugar la fase d’ascens a Primera Nacional. D’altra banda, el CV SS Llars Mundet A, el CV Viladecans Unilever, el CEVOL Torredembarra i l’AEC Vallbona Granollers, quedaran al grup de permanència.

També s’han assegurat una plaça al grup de campionat el CV Arenys, el CVB Barça i el CV Vall d’Hebrón B del grup 2. Es jugaran la quarta plaça el CV Premià de Dalt i el Vòlei Vilassar, amb 23 i 22 punts respectivament. Les de Premià sembla que tindran més senzill assegurar-se el passi ja que juguen contra l’últim classificat, el CE Eduvòlei Ametlla, mentre que les de Vilassar juguen a la Vall d’Hebrón, que tot i ser un rival a priori complicat, s’ha de tenir en compte que ja està matemàticament classificat. En posició de descens trobem el Vikings Vòlei Prat, el GET Blume Voleibol i el CE Eduvòlei Ametlla.

SEGONA DIVISIÓ SÈNIOR FEMENINA

A segona divisió, l’emoció estarà centrada al grup 1 on la classificació està tan ajustada que quatre equips es disputaran una plaça al grup de campionat. L’AE Sàndor, el Club Vòlei Olot i el CV Mataró A tenen un lloc assegurat, però l’AEE Escola Pia Granollers, el Cv Barberà A, el Voleibol Sant Just Groc i el CV AVAP Girona, segueixen tenint opcions. Entre els quatre equips només hi ha 2 punts de diferència i els resultats del cap de setmana seran de màxima importància i cada punt serà vital per aquesta quarta plaça. A més, els partits es disputaran entre els mateixos interessats. Els de Granollers, amb 17 punts, viatjaran a Sant Just on l’equip local en té 16. L’altre duel es viurà a Barberà, els locals tenen 16 punts i rebran les de Girona que en tenen 15. Qualsevol d’ells pot aconseguir la quarta plaça.

Més tranquil serà el grup 2 on ja està tot decidit. El Voleibol Sant Just, el CEV L’Hospitalet, el Cv Vilafranca i el Frederic Mistral Tècnic Eulàlia ja tenen la feina feta. Mentre que el CV Gavà B, el CVB Barça Grana, el CV Valls d’Andorra i el Vòlei 6 Manresa, ja saben que hauran de lluitar a partir d’ara per evitar el descens.

TERCERA DIVISIÓ SÈNIOR FEMENINA

Aquesta categoria està dividida en 4 grups de 8 equips. Els 4 primers classificats de cada grup de la primera fase es trobaran en dos nous grups de 8 equips per a la Fase Campionat i es crearan 2 grups amb els últims 4 equips classificats de cada grup en una Fase de Permanència. Seran els millors equips del grup campionat els que disputaran la fase d’ascens a Segona Divisió.

Els equips que ja tenen una plaça entre els 16 equips que lluitaran per l’ascens al grup 1 són el St. Trop Lloret, el Cv Sant Pere Pescador i el CH Bordils B. La quarta posició està pendent dels resultats del CV AVAP Girona i el CV Figueres. Al grup 2, els quatre classificats són l’ASFE Sant Fruitós, la Torre de Claramunt Vòlei Club A, l’Alain Afflelou Igualada Vòlei Club i l’AEE Institut Montserrat Blau.

Al grup 3 estaran al grup de campionat l’Alpicat Vòlei Associació, el Vòlei Sant Esteve, l’Opticalia CV Vilanova i el CV Sant Pere i Sant Pau. Finalment, al grup 4 s’han classificat el CV AA Llars Mundet B, el CV Santa Coloma i el CV Vall d’Hebrón. Es jugaran l’última plaça les Panteres grogues Vòlei Femení i el CV Sant Quirze. Els 12 equips restants ja saben que hauran d’evitar a la següent fase les places de descens a quarta divisió.

QUARTA DIVISIÓ SÈNIOR FEMENINA

Aquesta categoria també està dividida en 4 grups de 8 equips.

Grup 1: Estan classificats l’Escola Pia Granollers, el FS Castellar i el CN Sabadell. Aquest cap de setmana se la juguen el CV Ametlla del Vallès B i el Vòlei els Arcs.

Grup 2: Estan classificats el CV Cunit, el Vòlei Sant Martí, el CV Begues i el CE Hortons.

Grup 3: S’han classificat el Martí Serralleria Balàfia Vòlei Lleida, el CV Sant Boi B, el CV Esplugues B. S’ho juguen aquest cap de setmana la Zona Esportiva Avinyó i els Vikings Vòlei Prat .

Grup 4: Passaran al grup de classificació l’AE Sàndor B, el Club Vòlei La Palma, el RMSI Sports i s’ho jugaran l’Alain Afflelou Igualada Vòlei Club C, el Vòlei els Arcs juvenil i el DSB Colegio Alemán de Barcelona.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt