Joan Bagan i Daniel Antolín seleccionadors catalans de menors de vòlei platja

La Federació Catalana de Voleibol, avaluats tots els perfils d’entrenadors que han arribat a la gerència esportiva de l’organisme català que comanda Òscar Novillo, anuncia que Joan Bagan i Daniel Antolín són els nous seleccionadors encarregats de dirigir els equips que formin part de les seleccions catalanes de menors de Vòlei Platja durant aquest estiu. El nomenament ha estat aprovat per la Junta Directiva de l’ens federatiu català que presideix Maribel Zamora.

Joan Bagan serà l’encarregat de dirigir els grups masculins de les diferents seleccions catalanes de menors que participaran aquest estiu als diferents campionats estatals. Bagan acumula gran experiència com entrenador de vòlei platja i vòlei pista, ja que ha estat dirigint grups d’entrenament tant a l’Estació del Nord, com al Club Vòlei Platja de Montgat des del 2014. Els seus alumnes acumulen diversos podis entre els principals tornejos de vòlei platja. A més, al 2005-2006 també va ser entrenador de pista a l’escola Madres Concepcionistas i va entrenar el cadet femení del CN Sabadell, amb qui van acabar campiones de segona divisió. El nou seleccionador també ha destacat com a jugador de platja i de pista. Entre d’altres, el 2007 va obtenir una beca ARC de vòlei platja i ha estat campió de la Superlliga 2 amb el FC Barcelona al 2006.

D’altra banda, Daniel Antolín, repetirà experiència com a seleccionador català de vòlei platja. Antolín serà la persona que dirigirà el grup femení als diferents Campionats d’Espanya en categoria sub 15, sub 17, sub 19 i sub 21. El seleccionador té llicència d’entrenador nacional nivell III de voleibol i estudis de fisioteràpia i gestió esportiva. Disposa també d’una dilatada experiència com entrenador de vòlei platja amb grans resultats. Com a seleccionador nacional, tasca que va desenvolupar de 2012 a 2014, destaquen l’or aconseguit en categoria sub 21 al WEVZA de Portugal o la plata del 2013 en categoria sub 22 al l’europeu de Bulgària. Com a seleccionador català, acumula diversos ors, l’últim l’any 2015 al CESA de categoria sub 21. Però entre 2010 i 2013, en va sumar fins a cinc. A més, també ha estat entrenador del Club Voleibol Premià de Dalt amb qui ha participat en diferents Campionats de Catalunya i Espanya de Vòlei platja, entre 2007 i 2014, aconseguint sempre pujar al més alt del podi, a excepció d’una novena plaça.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top