Ja es coneix el nom dels seleccionadors catalans per afrontar l’estatal de seleccions a Múrcia

A falta de dos mesos per a la disputa del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques que tindrà lloc del 30 de març al 2 d’abril a Múrcia, la Federació Catalana de Voleibol, avaluats tots els perfils, anuncia qui seran els seleccionadors encarregats de dirigir a les quatre seleccions en l’estatal de seleccions d’aquest 2016, després del nomenament realitzat per la Junta Directiva de l’ens federatiu català.

Així, en categoria cadet les dues seleccions catalanes estaran dirigides pels tàndems que formen durant tot l’any al CCE d’Esplugues de Llobregat, dins el programa GET Blume Voleibol, els tècnics de la FCVb. Per tant, la selecció masculina estarà dirigida per Alberto Toribio i Idaira Vega, mentre que la femenina per Miguel Fuente i Albert Iricibar, tots quatre tècnics amb basta experiència en Campionats d’Espanya de seleccions autonòmiques i amb un currículum envejable per la resta de l’estat en els darrers estatals de seleccions, on les dues seleccions catalanes d’aquesta categoria no han fet més que acumular grans resultats traduïts amb podis i títols de campió.

Pel que fa a les seleccions infantils, Catalunya comptarà amb tècnics de club, i que dirigeixen durant aquesta campanya 2015/16 equips en aquesta categoria. Així, en categoria masculina la selecció catalana estarà dirigida per Àlex Vila (CV Sant Martí) i per Miguel Ángel Jaray (Adivit Balàfia Vòlei), amb un Vila que retorna a la selecció catalana després del gran triomf a Valladolid’13 com a seleccionador infantil femení. Pel que fa a la selecció infantil femenina els encarregats de dirigir Catalunya seran l’entrenador del CECELL Lleida, Antoni Blesa, i el del DSV CV Sant Cugat, Eros Ortiz, tots dos presents a l’últim Campionat de Catalunya de seleccions provincials, dirigint respectivament la selecció de Lleida i la de BCN3.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top