Ja es coneix el nom dels seleccionadors catalans de Vòlei Platja 2015

Finalitzat el procés de candidats, on s’han postulat diferents perfils, la Federació Catalana de Voleibol, un cop estudiats els diferents currículums, ha escollit a dos entrenadors amb carreres contrastades: Agustín Correa i Daniel Antolin. Ambdós seleccionadors seran els encarregats de dirigir als equips Sots 17,  Sots 19 i Sots 21 que representaran a Catalunya en els campionats d’Espanya de seleccions.

Daniel Antolín seguirà lligat a la direcció de les parelles catalanes en branca femenina. Amb un currículum espectacular hi destaca el tricampionat assolit als Campionats d’Espanya en categoria Sub’17, així com la seva experiència en tornejos internacionals dirigint parelles catalanes. Per la seva banda, Agustín Correa dirigirà la branca masculina, incorporant-se a la direcció de jugadors menors de Vòlei Platja, un perfil amb experiència també a les darreres campanyes al front d’equips que han representat parelles espanyoles a proves internacionals, s’incorpora ara com a seleccionador de l’ens federatiu català per aportar les seves dots.

Aquest mateix cap de setmana s’inicia el circuit de menors i tots dos seleccionadors ja realitzaran la seva primera presència oficial.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top