Inscripcions obertes, de nou, pel Vichy Catalan de Torredembarra

El Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour torna aquest cap de setmana a Torredembarra. Els jugadors que hi vulguin participar hauran de confirmar la seva assistència si ja estaven inscrits, i aquells que s’hi vulguin inscriure ho poden fer a través dels formularis actualitzats. La prova, que s’havia de disputar el passat cap de setmana, es va posposar per evitar problemes logístics i de desplaçament després dels atemptats de Barcelona i Cambrils.

Els jugadors que es van inscriure per disputar el campionat aquest passat cap de setmana hauran de confirmar via mail la seva voluntat de seguir participant a la prova o bé la seva renúncia. Aquells que s’hi vulguin inscriure de nou ho poden fer a través dels formularis actualitzats que ja es troben a la pàgina web de la Federació Catalana de Voleibol. A part del Vichy Catalan Volei Tour, també s’han actualitzat els formularis del torneig Open FCVb femení i masculí de dissabte, i el mixt diumenge. Els jugadors que ja havien mostrat interès en participar s’han de posar en contacte amb el departament de vòlei platja de l’ens federatiu per tal de confirmar la seva participació. També és possible inscriure’s fins al mateix dia de competició en aquesta categoria.

Torredembarra serà la setena prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour i repartirà els últims punts de la competició abans de les grans finals del 2 i 3 de setembre a Empuriabrava. Les finals de Torredembarra del Vichy Catalan seran diumenge, a les 18 hores la femenina, i a les 19 hores la masculina, amb la posterior entrega de premis.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top