Comunicat Oficial: Posposat el Vichy Catalan Volei Tour d’aquest cap de setmana a Torredembarra

Posposada la prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour d’aquest cap de setmana a Torredembarra 

La Federació Catalana de Voleibol comunica que, davant la situació viscuda arran dels atemptats de Barcelona i Cambrils, la prova prevista per aquest cap de setmana a Torredembarra del Campionat de Catalunya del Vichy Catalan Volei Tour ha quedat suspesa, i es trasllada al proper cap de setmana, segons han acordat l’Ajuntament de Torredembarra i l’ens federatiu del voleibol català.

Preguem a tots els inscrits que seguiu atents a les comunicacions que anirem oferint, a través de les nostres xarxes socials,  sobre l’aplaçament de la prova. La decisió de posposar-la es pren per raons de seguretat, motivades sobretot en les dificultats que ara mateix hi ha de desplaçament i logística. Treballem per seguir amb la màxima normalitat les nostres activitats.

La Federació Catalana de Voleibol vol agrair a l’Ajuntament de Torredembarra totes les facilitats a l’hora de tirar endavant aquesta prova, des del moment de la seva convocatòria, fins a la presa de decisions, així com el treball que s’està fent per poder posposar la prova, en una situació d’excepcionalitat com l’actual.

A més, des de la Federació Catalana de Voleibol reiterem la nostra màxima repulsa al terrorisme i als actes de violència i volem expressar de nou el nostre suport a les víctimes i familiars dels atemptats.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top