Inscripcions obertes al primer curs d’entrenador de Vòlei Platja

La Federació Catalana de Voleibol, mitjançant l’escola d’Entrenadors organitza el primer curs d’entrenador de vòlei platja de Nivell I. El curs es realitzarà de l’11 al 13 de maig a Barcelona i constarà de part teòrica i de part pràctica. Les inscripcions ja estan obertes i les places són limitades a 20 persones, que es cobriran per rigorós ordre d’arribada i confirmació.

El proper 7 de maig finalitza el termini d’inscripció al curs i es farà l’enviament de documentació als alumnes. Les classes presencials es realitzaran a la seu de la Federació Catalana de Voleibol, mentre les classes practiques es duran a terme al poliesportiu Municipals de l’Estació del Nord. Entre les classes practiques destaquen les assignatures de gestió i organització, reglament, tècnica i planificació. Les classes practiques seran de tècnica i tàctica.

Els curs serà eminentment de cap de setmana en torns de matí i tarda, però també hi haurà classe el divendres a la tarda a partir de les 18 hores. Un cop finalitzades les classes presencials s’haurà de realitzar un examen final i realitzar un projecte de final de curs. Per obtenir el títol de manera definitiva, un cop superades totes les etapes, s’haurà de realitzar un any de pràctiques en aquesta disciplina, per obtenir el títol definitiu d’entrenador Nivell I de Vòlei Platja.

 

FORMULARI INSCRIPCIÓ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top