11 jugadors catalans participen a les concentracions prèvies del Campionat d’Europa

Un total d’11 jugadors de voleibol catalans estan convocats per participar a les activitats relacionades amb la Fase de Classificació per al Campionat d’Europa U19, en el cas de les noies, i U20 en el cas dels nois. A més, Miguel Fuente, tècnic responsable del programa de tecnificació GET Blume, també s’ha desplaçat a la concentració per formar part de l’equip tècnic del grup femení.

Itziar López, del CECELL, Guadalupe S. Rossell, del CV Barcelona, i Andrea Silva, del CV Vall d’Hebron són jugadores que han entrat a la convocatòria però que ja formen part de la concentració permanent que la Real Federación Española de Voleibol té a Sòria. A elles tres se li sumen Alba Koehler, del CV Barcelona, i Natalia Matamoros, del DSV CV Sant Cugat, que entren per primera vegada en una convocatòria prèvia a un campionat europeu.

Les noies estaran concentrades a Sòria fins al poper 21 d’abril, quan disputaran un torneig bilateral amb Bèlgica. D’aquí sortirà la convocatòria final de seleccionades per participar a la Fase de Classificació del Campionat d’Europa U19 que es disputarà a Humenne (Eslovàquia). Miguel Fuente formarà part de l’equip tècnic de la selecció espanyola femenina sub 19 i participarà tant al bilateral com a la fase de classificació del Campionat d’Europa.

També hi ha 6 jugadors catalans convocats per participar a les activitats prèvies a la Fase de Classificaicó del Campionat d’Europa U20, que en el seu cas es disputarà del 26 al 30 d’abril a Corigliano Calabro, Itàlia. Els convocat són Dexter Edwards, Anass Anzaui i Pau Mena, del CV Mataro, Miquel Campos i Arnau Caparrós, del FC Barcelona, i Álvaro Gimeno, que actualment juga a l’equip New Jersey Institute of Technology als Estats Units . Els 6 jugadors estaran a les ordres de Ricardo Maldonado a la concentració permanent de la RFEVB a Palència i del 20 al 24 d’abril formaran part de l’equip que disputi un torneig bilateral amb Croacia, d’on ha de sortir el llistat definitiu de jugadors que participarà a la prèvia europea.

Tots els jugadors catalans, a excepció d’Itziar López, han format o formen part del grup de tecnificació català GET Blume, entrenat per Miguel Fuente en la branca femenina, i per Alberto Toribio en la masculina.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top