Inici de totes les competicions estatals amb 26 equips catalans

Després de l’estrena dels representants catalans a la màxima competició espanyola, Lliga Iberdrola, ha arribat l’hora de l’estrena en competició dels equips de la categoria de plata i bronze del voleibol espanyol. Així, aquest cap de setmana comencen la Superlliga 2 i la Primera Divisió Nacional, tant masculines com femenines, el que suposa l’inici de temporada regular de 26 equips catalans més.

Superlliga 2 femenina

A la Superlliga 2 femenina debuten un total de 6 equips: CV Vall d’Hebrón, el CV Esplugues, el MCR Premià de Dalt, el CN Sabadell, el Voleibol Sant Just i el DSV CV Sant Cugat. En aquesta primera jornada de lliga hi haurà dos enfrontaments directes entre equips catalans. Per un costat el que disputin el CV Vall d’Hebrón i el DSV CV Sant Cugat, que tindrà lloc dissabte a les 16.30 hores al CEM Olímpics; i per l’altra, el que es jugarà al CEM La Bonaigua entre el Voleibol Sant Just i el CN Sabadell, dos debutants a la categoria. Per un altra costat, el MCR Premià de Dalt viatja a Canàries per jugar amb el Heidelberg Volkswagen i el CV Esplugues rebrà a Les Moreres a CV Sestao basc.

Superlliga 2 masculina

Seran 5 els equips catalans a la Superlliga 2 masculina: CEVOL Torredembarra, Barça Voleibol, Tarragona SPSP, CV Roquetes i, per últim, el CN Sabadell que inicia la lliga amb jornada de descans i debutarà a la Superlliga 2 el següent cap de setmana. En aquesta categoria també hi haurà derbi català la primera jornada, el que enfrontarà als de Torredembarra amb els blaugrana i que es disputarà, diumenge, a les 12.30 hores al Pavelló Sant Jordi. El debut del Tarragona SPSP serà com a locals, tot i jugar al pavelló de Ponent de Salou, amb el CV Sayre Décimas. Per últim, el CV Roquetes viatja a Mallorca per enfrontar-se al Reofart Volei Muro en la seva estrena en la categoria.

Primera Divisió Nacional femenina

La Primera Divisió Nacional femenina conta amb 6 equips catalans: Ramón Soler CEVLH, CV Sant Boi Baix Motor, CH Bordils, MCR Premià de Dalt, Barça CVB i el debutant a la categoria, el CV Gavà. El CEV L’Hospitalet, el CV Sant Boi Baix Motor i el CH Bordils iniciaran la temporada com a visitants. Les de l’Hospitalet viatgen Castelló per enfrontar-se a l’UBE L’Illa Grau, les de Sant Boi i les de Bordils, viatgen a Mallorca per enfrontar-se al Mascaró CV Manacor i CVS U Energia Sóller, respectivament. El derbi de la jornada el disputaran el MCR Premià de Dalt i el Barça CVB que jugaran diumenge, a les 18 hores, a Premià. Per últim, el CV Gavà debuta com a local rebent, diumenge a les 12 hores, al Garden Hotels Mallorca Volley.

Primera Divisió Nacional masculina

Finalment, son 8 els equips catalans al grup B de la Primera Divisió Nacional masculina: CV Barberà, CV Sant Martí, Barça Voleibol, Voleibol Mundet, Rodi Balafia Volei Lleida, Volei Olot, AE Manresa, i el Frankfurt Arenys Volei. En aquesta primera jornada hi haurà tres derbis catalans. El primera serà el que enfrontarà al Voleibol Mundet, que torna a la categoria després d’any a la Superlliga 2 masculina, amb el Rodi Balafia Volei Lleida i que es jugarà dissabte a les 16 hores. El segon el jugaran l’AE Volei Manresa amb el Frankfurt Arenys Volei, a les 16.30 hores. I l’últim, el disputaran el CV Sant Martí i el Barça Voleibol, també dissabte, a les 20.30 hores. Els altres dos equips, el CV Barberà i el Volei Olot, inicien la temporada com a locals jugant amb dos equips balears, el CV Manacor i el CVS Tren Sóller, respectivament.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top