Directius de clubs catalans es formaran a l’EDIC

La Federació Catalana de Voleibol participa del programa formatiu que ofereix l’Escola de Directius de Clubs i del que es beneficiaran 15 directius i membres de Juntes Directives de clubs de voleibol catalans. La formació, que va començar ahir, s’allargarà fins al juliol de 2022 amb la posada en marxa de 14 càpsules formatives que han de servir per dotar d’eines que ajudin a millorar la qualitat de la gestió i direcció del dia a dia d’aquests clubs.  

Cada càpsula formativa té una durada de tres setmanes i inclou materials didàctics, tres vídeos, activitats segons la temàtica a través de fòrums, test de coneixement i exercicis, entre d’altres. A més, les formacions es complementen amb una sessió de Zoom i una de presencial.  Els continguts de les càpsules giren entorn diferents àmbits i trobem assignatures com ‘generació de nous ingressos i recursos, ‘fidelització i retenció de socis’, o ‘gestió i control econòmic financer’.  

Els clubs catalans que han decidit participar d’aquesta activitat, totalment gratuïta, són el CV Barberà, el CV Cunit, el CV Girona, el FC Barcelona, el CV Vall d’Hebron, el CV Les Franqueses, el CV Prat, el CV Monjos, el RMSI, el CV La Torre de Claramunt, el CV Sant Cugat, el CV Vic Callís i el Voleibol Sant Just. La primera assignatura, que cursaran fins al 22 d’octubre, és ‘Direcció i lideratge d’un club esportiu’.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top