Horacio Gómez presenta el ´Monster Block´ a Sabadell

El professor Horacio Gómez, responsable de la Secretaría Nacional de Minivólei de la Federació Argentina de Voleibol, ha impartit aquest cap de setmana un clínic a Sabadell per presentar el ‘Monster Block’, una nova proposta d’iniciació a aquest esport pensada per als més petits. Al clínic, organitzat per la Federació Catalana de Voleibol hi han participat un nombrós grup d’entrenadors.

El ‘Monster Block’ es una nova manera de poder iniciar als més petits en el voleibol on l’aprenentatge comença per les accions d’atac. Aquesta ha estat la base de la formació impartida per Horacio Gómez, que a través de dues classes magistrals, teòriques i pràctiques, ha explicat la metodologia d’aquest aprenentatge.

Així, dissabte al matí es va donar especial èmfasi al ‘Monster Block’, o el model argentí d’ensenyament del voleibol. I diumenge es van posar de relleu els aspectes didàctics i metodològics del voleibol en edat escolar i quina ha de ser la seva evolució.

La formació es va realitzar al pavelló Les Naus de Sabadell amb la col·laboració del Club Natació Sabadell. Ara, Horacio Gómez viatjarà ara a Dinamarca on impartirà un nou curs sobre Monster Block, concretament a la ciutat d’Odense. 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top