‘He d’aportar tot el sé i tot el que he après’, Ariadna Priante

L’Ariadna Priante té 15 anys i es jugadora del DSV CV Sant Cugat, a més de formar part de l’equip del grup de tecnificació català GET Blume des de fa anys. Aquest serà el quart Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en el que participa i creu que el seu paper, en cas de formar part de la selecció definitiva, ha de ser el de ‘transmetre una manera diferent de viure la competició’. Parla des de l’experiència en el propi campionat i d’haver format part de les seleccions espanyoles de menors.

Ariadna prepara aquest campionat ‘de la mateixa manera que altres anys però tenint present els errors comesos per no repetir-los’. Ella ha viscut el campionat en les dues categories, infantil i cadet, i creu que ‘sempre es pot aprendre alguna cosa més’. Aquest any però, que serà de les grans de l’equip, té clar que ‘ vull aportar tot el que sé i el que he après al llarg de les experiències que he viscut. Vull ajudar a l’equip i transmetre una manera diferent de viure la competició’.

Segons Priante ‘l’equip és molt diferent de l’any passat’, i creu que el més important de cara a tenir opcions de podi, i mai es sap, és com arribaran la resta d’equips que hi participen. La jove jugadora afirma que si bé ‘potser no som la millor selecció catalana de la història, no som dolentes i a cada entrenament estem anant a millor, cosa que s’ha de notar quan comenci la competició’. Ella particularment té moltes ganes d’anar a Valladolid un cop més.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top