El FC Barcelona campió de la Fase Final Juvenil masculina

El FC Barcelona es va proclamar campió de la Fase Final Juvenil masculina que s’ha disputat aquesta passat cap de setmana a Roquetes després de guanyar per 3-2 al Sant Pere i Sant Pau. Amb aquest resultat, els blaugrana s’asseguren també la participació al Campionat d’Espanya de la categoria a l’obtenir la segona plaça disponible. La primera, està en mans del CV Sant Martí que ha finalitzat en primera posició a la primera fase del grup campionat.

El FC Barcelona va saber remuntar la final després de guanyar el primer set però perdre els dos següents. En el quart, va tancar el parcial amb certa solvència amb un resultat de 25-18 al marcador i el set de desempat va ser especialment emocionant, havent d’arribar al punt 18 per tancar el partit. Amb aquesta victòria els blaugrana disputaran el campionat espanyol de categoria juvenil masculina que tindrà lloc del 2 al 6 de maig a Murcia sota l’organització de l’A.D. Elioroca.

També van participar a la Fase Final el CV Roquetes, el CV Terrassa Teknopoint, el CV Sant Pere i Sant Pau, l’Exclusivas Sarabia Balafia Vòlei Lleida, l’Insitut Anna Gironella Mundet, el CV Mataró i el CV Sant Martí. Aquests dos últims directament classificats per semifinals després de quedar en primera i segona posició a la taula en aquesta primera volta de la fase campionat. Els de Sant Martí seran l’altra equip català que participi al Campionat d’Espanya del proper maig.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top