Handbol Bordils i Serveto CECELL Lleida a l’assalt de l’ascens a Primera Nacional

La localitat murciana de Molina de Segura acull des d’avui la Fase d’Ascens a Primera Nacional femenina amb la presència d’Handbol Bordils i Serveto CECELL Lleida com a representants catalans.

Els dos millors equips de la Fase Final de Primera Catalana que decidia les places per disputar la Fase Final de Segona Nacional debuten avui a la localitat murciana en una fase d’ascens en la que participen un total de sis equips dividits en dos grups de tres i en la que els dos primers de cada grup disputaran les semifinals dissabte i un joc per la gran final de diumenge al migdia que determinarà el nom del campió i de l’equip que assolirà l’ascens esportiu a Primera Nacional.

El primer en debutar serà l’Handbol Bordils en el Grup B de la fase. Les bordilenques, campiones de la Fase Final catalana, es veuran les cares en el partit que obre la competició al CV Valencia, descansant aquesta tarda i veient-se les cares demà al matí a primera hora contra les campiones balears del CV Sóller. Per la seva banda, el Serveto CECELL Lleida debuta en competició al migdia tenint com a primer rival del Grup A al campió valencià del Voley Quart i ja per la tarda, en la segona jornada de competició, a les amfitriones del Molina Voley.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top