Handbol Bordils, campió d’un Play-off de Primera Catalana femenina ple de sorpreses

L’Handbol Bordils va proclamar-se ahir a la tarda vencedor de la Fase Final del Campionat de Catalunya de Primera Divisió sènior femenina, play-off que atorgava dues places a la Fase d’Ascens de Primera Nacional que tindrà lloc del 7 al 10 de maig, en seu encara per determinar. Les bordilenques van vèncer en la final de la fase 3-0 al CECELL Lleida, premiades amb la copa que els acreditava com a campiones del Play-off de mans de l’Alcaldessa de Santa Margarida i Els Monjos, Imma Ferret, i del Representant Territorial de la Federació Catalana de Voleibol a Lleida, Antoni Blesa.

Les gironines van celebrar sobre la pista del Pavelló Municipal de Santa Margarida i Els Monjos la consecució del play-off davant el Serveto CECELL Lleida, en una fase final on tots dos conjunts disputaran la Fase d’Ascens de Primera Nacional després de superar de forma idèntica als teòrics favorits a arribar a la final del Play-off, CV Tiana i CV Monjos Pansalud Vitalitiy.

En la primera semifinal el líder invicte de la Fase Campionat, CV Tiana, va començar dominant en l’electrònic 2-0, per veure’s sorprès per l’equip lleidatà, qui va dur el partit al tie-break i el va vèncer en un vibrant set per un ajustadíssim 17-19. Si la primera semifinal va ser vibrant, la segona no ho va ser menys. Amb el mateix guió que en el duel que obria la Fase Final es va desenvolupar la segona, on la sorpresa també va estar present amb la derrota també 2-3 de les amfitriones de la fase final, CV Monjos Pansalud Vitality, actuals campiones de Segona Nacional i que van caure davant el flamant campió del Play-off, Handbol Bordils.