Tarragona SPSP vencedor del Play-off 1ª Catalana masculina, Balàfia li acompanyarà a Fase Ascens

El Pavelló Juanjo Garra de Lleida va ser escenari dissabte de la Fase Final del Campionat de Catalunya de Primera Divisió sènior masculina, play-off que determinava el nom dels dos equips que disputaran la Fase d’Ascens a Primera Nacional en seu encara per determinar la setmana del 7 al 10 de maig.

El CV Sant Pere i Sant pau va resultar el vencedor final del Play-off, derrotant en la final de la tarda al conjunt amfitrió del CTI Balàfia Lleida per 3-1 davant una bona presència d’aficionats que van voler fer costat en la gran organització de la fase a càrrec del club lleidatà, podent-se veure els tres partits via streaming, senyal del gran treball comunicatiu que porten a terme des de la temporada passada al Club Vòlei Balàfia Lleida. Tant tarragonins com lleidatans van arribar al partit que decidia el campió del Play-off després de superar el matí per la via ràpida a dos lluitadors CV Olot i FC Barcelona ‘B’, arribant així a la final els dos primers classificats actualment de la Fase Campionat del Campionat de Catalunya.

A la finalització del partit el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Txema Alonso, i el Delegat Territorial de la Federació Catalana de Voleibol a Lleida, Antoni Blesa, van fer entrega al capità de l’equip tarragoní, Aleksandar Stevovski, de la copa que els acreditava com a campions d’aquest Play-off. Ara, la competició a Primera Catalana es reprendrà el cap de setmana de l’11 i 12 d’abril.