Grans designacions per a l’àrbitre Joaquim Ventura al Circuit Mundial de la FIVB

L’àrbitre internacional català, Joaquim Ventura, ja coneix una temporada més les seves designacions de cara a la temporada 2016 de Vòlei Platja en el Circuit Mundial de la Federació Internacional de Voleibol (FIVB).

A falta de saber les designacions per part de la Confederació Europea de Voleibol (CEV), el barceloní torna a comptar amb unes designacions per part de la FIVB molt bones.

En any olímpic com aquest 2016, Joaquim Ventura estarà present com a àrbitre a quatre proves del Circuit Mundial de la FIVB. El debut aquest 2016 al Circuit Mundial es produirà a Turquia a l’Antalya Open del 10 al 14 de maig, torneig només amb presència femenina. A partir d’aquí li arriben els plats forts al català amb presència a dos Majors i un Grand Slam. El primer cap de setmana de juliol, Gstaad Major, i dues setmanes després a Austria, a la catedral del Vòlei Platja europeu com es Klagenfurt. Tancarà la temporada al Circuit Mundial amb una espectacular designació al Grand Slam de Long Beach (California), del 23 al 28 d’agost.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top