Gran primera volta del CVB Barça a Superlliga-1 femenina

El CVB Barça va reprendre la competició, després de l’aturada nadalenca amb un llarg viatge a les Illes Canàries, per enfrontar-se al Santa Cruz de Tenerife,  penúltim classificat de la competició amb una sola victòria.

Les blaugranes van complir amb el guió previst i van superar còmodament l’equip canari per 0-3, finalitzant així la primera volta de manera espectacular, sumant 19 punts i en tercera posició, només per darrere dels dos grans favorits de la lliga aquesta temporada: Haro Rioja Voley i Nuchar Tramek Murillo.

Les de Marta Gens van basar el triomf en un gran servei al llarg de tot el partit, destacant Maria Segura amb cinc punts de servei directe, i en una bona lectura de bloqueig, superant en aquesta parcel·la l’equip canari amb una bona actuació individual de Sara Sarmiento amb quatre bloquejos. La màxima realitzadora de l’equip català va tornar a ser Nerea Sánchez amb 17 punts i un bon encert en les seves rematades.

En el tercer set del partit es va produir la lesió de la lliure Laura Carmona, qui podrà estar dissabte vinent a Murcia, obligant Marta Gens a donar entrada en aquesta tercera mànega Sofia Muller en la posició de lliure, mostrant més resistència les locals però acabant tancant el partit per la via ràpida les catalanes. Un equip català que viatjarà dissabte vinent fins a terres murcianes per enfrontar-se al Voley Murcia, botxí de les catalanes en el partit que obria la temporada i que es troba per darrere del CVB Barça a només un punt de distància.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top