Mariano Singer: ‘El nostre objectiu es guanyar la Copa Princesa’

CV Vall d’Hebron, Extremadura Arroyo, Feel Volley Alcobendas i RGC Covadonga es troben ja en la recta final de la preparació per a la Copa Princesa d’Astúries que arrenca dissabte a Barcelona. Per al club organitzador serà la segona ocasió que hi participarà en aquest torneig en el qual parteix en la majoria de travesses com el favorit a aixecar la copa de campió.

Pel tècnic de l’equip català, l’argentí Mariano Singer, ‘el nostre principal objectiu es guanyar la Copa Princesa. Arribem al torneig il·lusionats i amb un gran treball que porta a sobre l’equip en els darrers mesos’.

L’argentí no veu a cap equip del quatre favorit a sumar el títol. ‘Quan la Superlliga-2 era una lliga regular en la que tots estàvem en un mateix grup potser era més fàcil pronosticar un equip favorit. En aquesta edició, en haver-hi dos grups no sabem el nivell real dels altres dos equips del Grup A. Nosaltres ens em enfrontat amb el Feel Volley Alcobendas, actual campió, i tot i guanyar 3-0 va ser un partit bastant complicat per a nosaltres’.

Per últim, Singer destaca que ‘l’equip que es proclami campió serà qui hagi estat més conjuntat en els dos dies de competició, i no qui presenti alguna individualitat destacada’.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt