Gran nivell de parelles en el 12è Trofeu Ciutat de Barcelona de Vòlei Platja

La dotzena edició del Trofeu Ciutat de Barcelona de Vòlei Platja tindrà un llistat d’autèntic luxe amb la presència de les millors parelles dels diferents països que formen part del WEVZA. Així ens trobem en categoria masculina els germans italians Ingrosso, Matteo i Paolo, que accediran al quadre final de la competició en primera posició. Habituals del Circuit Mundial de la FIVB actualment ocupen la cinquena plaça del Rànquing Mundial després d’haver debutat aquest 2015 amb una dissetena plaça a l’Open de Fuzhou i una cinquena posició la setmana passada a Lucerna. Als germans Ingrosso s’uneixen els actuals campions de França,Salvetti-Daguerre, els suissos Kovatsch-Kissling, així com l’aparició de vells coneguts de la passada edició del Ciutat de Barcelona, com l’italià Marco Caminati, campió al 2014, o el francès Nick Caravano. Entre la participació local hi destaca la wild card pels catalans Jordi Roca-Gerard Aguilà, recentment campions de la Lliga d’Hivern, i la presència dels espanyols Fran Tomás-César Menéndez, campions universitaris de Vòlei Platja i dels subcampions del Món Sub’17, Oscar Jiménez-Alejandro Huerta.

En la categoria femenina destaca la presència de les actuals campiones del Ciutat de Barcelona, Ángela Lobato-Paula Soria, que retornen a Barcelona amb l’objectiu de revalidar el títol i seguir creixent en el panorama internacional. A la parella espanyola acompanyaran com a destacada presència local les catalanes Amaranta Fernández-Ester Ribera, -ja classificades al quadre final del torneig-, Mar Saló-Marta Galceran,Carla Alocén-Maria Palet i Judith Querol-Julia Bonet, que des del torneig de classificació buscaran estar al quadre final amb les destacades parelles que competiran entre les qual hi destaca la formada per les veteranes italianes Momoli-Gioria, Cicolari-Giogoli, la primera quart finalista als últims Jocs Olímpics de Londres’12, i les holandeses Braakman-Sinnema i Van Gestel-Van der Vlist.

Es presenta una edició espectacular del 12è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, i estàs convidat per gaudir del millor Vòlei Platja europeu del moment.

Llista d’Entrada masculina

Llista d’Entrada femenina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top