Gran èxit en la primera edició del Torneig Internacional Copa Barcelona

Cap de setmana de molt voleibol en la primera edició del Torneig Internacional Copa Barcelona organitzada pel CVB Barça de divendres a diumenge en la capital catalana. El torneig organitzat pel club blaugrana va resultar ser tot un èxit participatiu amb equips procedents de tot Europa.

Un total de 27 equips van participar en aquesta primera edició que va comptar amb categories infantil, cadet i juvenil, comptant amb la presència d’equips de Finlàndia, Àustria, Portugal, Bèlgica, Holanda, França, Itàlia i de la resta de l’estat espanyol, els quals van gaudir de molt bon voleibol i de gran companyerisme al llarg del cap de setmana.

En categoria infantil el triomfador va ser l’equip finlandès del Kuortaire OTC que va vèncer en la final a les austríaques del Bruekl Hotvolleys, mentre que les campiones de Catalunya de la categoria a Primera Divisió aquesta temporada van acabar sent terceres en derrotar a les seves homònimes del CVB Barça Blau en la final de consolació del torneig.

Bon sabor de boca pel club amfitrió amb el triomf del CVB Barça a categoria cadet i juvenil. En categoria cadet, l’equip dirigit per Xavier Perales va fer-se amb el triomf final derrotant a les holandeses del RTC Groningen en la final del torneig, mentre que les franceses del Sheo SPort van derrotar a les belgues de l’AIFper penjar-se el bronze. Mentrestant, al torneig juvenil el CVB Barça va derrotar a les italianes del Pallavolo Pontecagnano en una final disputadíssima entre els dos millors equips del torneig resolta en el tie-break per l’equip blaugrana en un ajustat 19-17.

En una multitudinària entrega de premis amb tots els equips participants en pista hi van assistir Xavier Amador, Director de Relacions Institucionals de l’Ajuntament de Barcelona, Roberto Pozzato, Director Tècnic de la Federació Catalana de Voleibol, Georgina Tomas, presidenta del CVB Barça, Cristian Alcazar, regido d’Esports de l’Ajuntament de L’Hospitalet, Àngels Ventura, consellera del districte Les Corts de Barcelona, i Josep Giménez, president de la Federació Catalana d’Esports de persones amb discapacitat física.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top