Comença el Curs Nacional d’Entrenadors a Barcelona

Dimarts va donar inici el Curs Nacional d’Entrenadors de Nivell III a les instal·lacions de la Residència Joaquim Blume d’Esplugues de Llobregat. Repetint l’experiència de 2010 les instal·lacions d’Esplugues de Llobregat acullen una de les principals activitats formatives de l’any que organitza la RFEVB en col·laboració amb la Federació Catalana de Voleibol.

Un esperat esdeveniment en el qual els tècnics del demà desenvolupen els seus coneixements amb els més prestigiosos instructors i entre les millors condiciones lectives.

Una trentena d’alumnes es donen cita a la Residència Joaquim Blume de la localitat catalana per a dues setmanes plenes de coneixements i en què els assistents tindran l’oportunitat de millorar en conceptes tècnics i en tots aquells aspectes indispensables per dirigir amb èxit a equips de vòlei .

El Curs d’Entrenadors Nivell III 2014 va arrencar amb les primeres sessions impartides per Óscar Novillo i Aurelio Ureña, que actuen com a professors de tècnica i tàctica. A més, aquestes primeres jornades comptaran amb la participació del seleccionador nacional masculí, Fernando Muñoz i l’àrbitre internacional, Susana Rodríguez.

Aquesta edició de l’activitat formativa destaca fonamentalment pel gran nivell de l’alumnat, que augura un gran èxit acadèmic del curs. Entre els assistents es troben figures del vòlei nacional com Miguel Ángel i Guillermo Falasca. Els mítics ex internacionals formen part de la llegendària generació que es va proclamar campiona d’Europa el 2007, entre d’altres èxits, i arriben a la ciutat catalana després de proclamar-se campió de la lliga polonesa dirigint al PGA Skra Belchatow, en el cas del més gran dels germans, i de brillar en la lliga francesa, per al menor dels hispano-argentins. A més del col·locador i l’oposat, conformen l’alumnat del curs reconeguts components del vòlei nacional i internacional, així com joves tècnics catalans moguts per el seu afany de millorar en el seus coneixements del nostre esport.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top