Joaquim Ventura, protagonista al Grand Slam de Berlin del FIVB World Tour

L’àrbitre català Joaquim Ventura va fer el seu debut internacional enguany sent designat al Grand Slam de Berlin disputat la setmana passada. El barceloní va participar en la seva primera prova aquest 2014 viatjant fins a la capital alemanya en el que era el tercer Grand Slam del Circuit Mundial de la FIVB.

Després d’un gran 2013, amb designacions importants com la del Campionat d’Europa a La Haya o els Grand Slams de Moscou i Stare Jablonki, Ventura debutava aquest 2014 en un nou Grand Slam amb bones sensacions i bons resultats.

El barceloní va ser protagonista a Berlin com a primer àrbitre en un espectacular quart de final entre els polonesos Fijalek-Prudel i els americans Hyden-Bourne, finalment campions del Grand Slam de Berlin al quadre masculí. La culminació al gran torneig del català va arribar amb la designació com a segon àrbitre del tercer i quart lloc femení que va enfrontar les locals Borger-Büthe i les xineses Wang Fan-Yue Y.

La propera aturada internacional de Joaquim Ventura serà a Portugal amb la celebració del Mundial Universitari i el Mundial Sub’19 a Porto.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top