Girona Esteban i Barcelona Sportmember guanyadors del Provincial Cadet

Segona jornada del Campionat de Catalunya de Seleccions provincials a Lleida, avui amb la participació de la categoria cadet masculina i femenina. Els 10 equips participants, 6 femenins i 4 masculins, han lluitat fins al final per endur-se el campionat. Finalment els vencedors han estat el Girona Esteban en categoria masculina i el Barcelona 3 Sportmember en la femenina.

Un dia més, el pavelló Juanjo Garra de Lleida s’ha omplert amb els més de 100 jugadors arribats de totes les províncies de Catalunya. Durant el matí s’han disputat els partits de classificació, les noies separades en dos grups de tres equips i els nois en una única lligueta dels 4 equips provincials. Ja per la tarda ha arribat el torn de jugar-s’ho tot per un lloc a la final.

A la final masculina han arribat el Barcelona Vichy Catalán com a favorit pels resultats anteriors i el Girona Esteban. El primer set ha caigut en mans dels de Barcelona, però els gironins han protagonitzat un final històric amb remuntada i victòria en els punts finals del segon set, que han certificat en un tie break que han dominat fins al final. El tercer lloc ha estat pels nois del Tarragona Score i els locals del Lleida Ara Lleida han ocupat la quarta posició al podi.

Pel que fa al campionat femení, la final ha repetit els mateixos equips que en la jornada de dilluns el Barcelona 1 Vichy Catalán i el Barcelona 3 Sportmember. En aquesta ocasió també han guanyat les noies del Sportmember per 2-0. Han completat el podi les noies del Barcelona 2 Score, que han guanyat al Lleida Ajuntament de Lleida en la lluita pel bronze. Cinquenes han acabat el Girona Podoactiva i tanca la classificació l’equip de Tarragona Ecotrofeo.

 

GALERIA D’IMATGES

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top