Gavà i L’Hospitalet donen per finalitzada la temporada de lliga aleví

Dissabte van tenir lloc les fases finals de la lliga aleví, les quals donaven accés al Campionat d’Espanya de la categoria, que enguany celebrarà la seva primera edició a Valladolid. Gavà i L’Hospitalet van ser seus d’aquestes cloendes, tant en categoria femenina com masculina, amb el nom dels representants catalans en aquest primer estatal aleví de la història.

A Gavà va tenir lloc la cloenda aleví en la seva vessant femenina, amb la participació dels vuit millors equips classificats al llarg de les diferents concentracions que s’han celebrat durant el mes de maig. Amb l’organització del Club Voleibol Gavà, el Pavelló Can Tintorer va acollir aquesta fase final on el CN Sabadell va resultar vencedor després de derrotar 2-0 al CV Esplugues en la final, mentre que CV Gavà va ser tercer i AE Carles Vallbona Granollers. Les vallesanes acompanyaran així al CVB Barça en l’estatal de clubs, a l’espera de poder tenir més places per a participar al torneig de Valladolid.

Per la seva banda, L’Hospitalet, i el CEV L’Hospitalet, va acollir la darrera de les concentracions masculines on el CV Sant Martí es va imposar als seus tres rivals de fase: CN Sabadell, CV Vall d’Hebron, CEV L’Hospitalet, que per aquest ordre van finalitzar la competició, tenint plaça garantida al Campionat d’Espanya de Valladolid els dos primers classificats.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top