Excel•lents designacions a les dues primeres proves internacionals per l’àrbitre Joaquim Ventura

Segueixen les bones actuacions arbitrals d’aquest col·lectiu en el nostre esport. L’àrbitre internacional de Vòlei Platja, Joaquim Ventura, segueix acumulant currículum i èxits internacionals a la seva gran trajectòria des que va debutar com a àrbitre d’elit.

El barceloní va iniciar la temporada de vòlei platja amb la designació a l’Open d’Antalya de la FIVB, on va tenir l’honor de xiular el 14 de maig com a primer col·legiat la gran final femenina que van disputar les alemanyes Ludwig-Walkenhorst i les fineses Lehtonen-Lahti, amb victòria de les primeres.

Des de la CEV li va arribar al català la gran designació per ser partícip de la final del Campionat d’Europa a Biel/Bienne, on el barceloní va ser protagonista amb grans designacions com varen ser les de primer àrbitre dissabte a una semifinal femenina, que va tenir com a protagonistes a les txeques Slukova-Hermannova i les alemanyes Borger-Büthe. Un dia després, el col.legiat català, va ser premiat de nou amb una semifinal, en aquest cas masculina, i que va comptar sobre la sorra amb els russos Semenov-Krasilnikov i els polonesos Fijalek-Prudel.

En any olímpic com aquest 2016, a Joaquim Ventura encara li resten presències de nivell a tres proves més del Circuit Mundial. Després de l’Open d’Antalya i  la final del Campionat d’Europa, li arriben plats forts al català amb presència a dos Majors i un Grand Slam. El primer cap de setmana de juliol, Gstaad Major, i dues setmanes després a Àustria, a la catedral del Vòlei Platja europeu com es Klagenfurt. Tancarà la temporada al Circuit Mundial amb una espectacular designació al Grand Slam de Long Beach (California), del 23 al 28 d’agost.

Mireia Carreño, jutge àrbitre assistent a Biel

A la final del Campionat d’Europa de Vòlei Platja celebrada a la localitat suïssa de Biel la setmana passada també va estar present la catalana Mireia Carreño. Com a jutge àrbitre assistent, Carreño va desenvolupar tasques de coordinació i seguiment arbitral de la prova reina de la Confederació Europea de Voleibol (CEV). Cal recordar que Mireia Carreño, àrbitre internacional de Vòlei Platja va ser escollida el 2014 com a supervisora per part de la CEV, desenvolupant aquesta tasca les dues últimes temporades de platja.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top