Bronze d’Ester Ribera i Amaranta Fernández al Satèl•lit de Vilnius!

Fantàstica medalla de bronze d’Ester Ribera i Amaranta Fernández al torneig Satèl·lit de la Confederació Europea de Voleibol (CEV) que s’ha disputat a la localitat lituana de Vilnius aquesta passada setmana. La parella catalana va sumar la seva segona gran medalla després de la plata al també Satèl.lit de Vaduz l’any passat, fent història en la capital lituana, en una temporada en la que les catalanes estan oferint el seu millor joc.

Les actuals terceres d’Espanya havien arribat a les semifinals de la competició que se celebra a terres lituanes després de protagonitzar una marxa impecable. Ja en el partit per les medalles, Ribera-Fernández no van poder continuar la seva gran ratxa de victòries i van caure a semifinals davant les ucrainianes Davidova / Shchypkova 0-2 (21-23, 13-21). Ho van intentar les catalanes, però es van trobar amb un inspirat duo rival que va anar de menys a més i que va acabar assolint la victòria i el passi a la final.

No obstant això, les catalanes no es van donar per vençudes i van demostrar una gran capacitat de recuperació per vèncer a la final de consolació a les noruegues Kongshavn / Solvoll 1-2 (18-21, 21-16, 14-16). Va ser un partit molt igualat i ple d’alternatives. En un tie-break d’infart, les catalanes van tirar de coratge per posar el 14-16 que suposa la medalla de bronze en aquest tercer torneig Satèl·lit CEV de la temporada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top