García – Galceran i Correa-Badosa guanyadors del Vichy Catalan de Cunit

La platja de Les Sorres de Cunit ha vist pujar al més al del podi a Marta García i Marta Galceran, en categoria femenina, i a Agustín Correa i Lluís Badosa, en la masculina, en la que ha estat quarta prova del Vichy Catalan Volei Tour Campionat de Catalunya. Una jornada de molt sol, molta calor, però també de molt volei i del bo. Durant el cap de setmana també s’ha gaudit de la competició mixta i del Campionat de Catalunya de menors.

En categoria femenina, les campiones de la prova de Cunit han estat Marta Garcia i Marta Galceran, que han pujat al més alt del podi després de guanyar per 2-0 a la parella formada per Carla Martínez i Rebeca Fernández. Un partit amb superioritat de la dupla guanyadora però Martínez-Fernández han lluitat fins al final estant a punt, fins i tot, de forçar el set de desempat. Tot i així, les Martes han sabut dominar en tot moment i tancar el partit. En tercera posició han quedat les parelles Virginia Carmona i Sandra Campo, per un costat, i Zoe Bardasco i Júlia Castanys per l’altra, després que no s’hagi pogut finalitzar la disputa del partit de la lluita pel bronze.  

En categoria masculina, Agustín Correa i Lluís Badosa han guanyat a la gran final a la parella brasilera formada per Harley Marqués i Moisés Santos. Correa i Badosa superat, contra pronòstic, a la parella brasilera per 2-0. Davant tenien un dels jugadors icònics del vòlei platja a nivell mundial. Harley Marqués, de 43 anys, va ser or al rànquing mundial de 2008 i plata al 2009, i acumula una gran quantitat de títols en el World Tour. Tot i això, Correa i Badosa han sabut controlar el partit i acabar guanyant. En tercera posició ha acabat la dupla formada per Noé de Mena i Conrad Rovira.

Cunit també ha proclamat, com a totes les proves del circuit, la “Parella Perfecta” de la jornada, on Vichy Catalan premia amb un lot de productes als millors jugadors del cap de setmana. En aquesta ocasió, han estat Marta Garcia i Agustín Correa els guanyadors d’aquesta distinció. El premi els l’ha entregat l’alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras. També han assistit a l’entrega de premis Ivan Faccia, regidor d’esports de Cunit; Toni Reboredo, representant de Bextrm i Oscar Novillo, gerent de la Federació Catalana de Voleibol.

Amb la prova de Cunit s’arriba a l’equador del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja. Per davant en queden 3  més i la gran final de Cambrils. Abans, però, la següent prova del Vichy Catalan Volei Tour serà el proper cap de setmana, 14 i 15 de juliol a la platja del Varador de Mataró.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top