FC Barcelona i CV Sant Pere i Sant Pau s’enfrontaran pel primer títol oficial de la temporada

La Lliga Catalana de Superlliga masculina serà el primer títol oficial de la temporada, un primer títol que enfrontarà al FC Barcelona i al CV Sant Pere i Sant Pau diumenge 25 de setembre a les 12:30 hores en el Parc Esportiu Llobregat, partit que serà dirigit pels col.legiats David Fernández i Daniel Sarrión.

El FC Barcelona com a equip de la màxima categoria estatal, va quedar exempt de la primera ronda eliminatòria celebrada aquest passat dissabte i que va enfrontar en partit únic als dos conjunts catalans que hi participaran enguany a Superlliga 2: CV AA Llars Mundet i CV Sant Pere i Sant Pau.

Els tarragonins van completar un partit molt complet a Barcelona en la tornada del club local al Pavelló del Carmel derrotant a l’equip dirigit per Ángel Babio per 0-3. Després del seu ascens a la categoria de plata del voleibol estatal, el CV Sant Pere i Sant Pau es va imposar al CV AA Llars Mundet i s’enfrontarà al conjunt blaugrana per saber el nom del primer equip que assolirà el primer títol en joc de la temporada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top