Doblet alemany en un 13è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de gran nivell i talent

Es tanca una nova exitosa edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Vòlei Platja, que per tercer any consecutiu amb el segell CEV ha comptat amb parelles catalanes i europees del millor nivell possible.

La tretzena edició va proclamar com a vencedors absoluts d’ambdues categories a parelles provinents d’Alemanya, país on el vòlei platja porta anys donant alegries fruit de l’excel·lent treball dut a terme que els hi valgut per a ser campions olímpics masculins a Londres’12 i recentment a Rio de Janeiro en categoria femenina. A Barcelona, les joves parelles alemanyes Sandra Ittlinger-Cinja Tillmann i Lorenz Schümann-Julius Thole, van fer-se amb el triomf final a un torneig disputat al llarg de tot el cap de setmana a la platja Nova Icària de Barcelona i que va comptar amb una gran presència de públic en la jornada final.

Sandra Ittlinger i Cinja Tillmann van imposar-se en la final a les catalanes Ester Ribera i Amaranta Fernández en un vibrant duel decidit al tie-break en favor de les prometedores i talentoses alemanyes. La tercera plaça va caure del costat també alemany, amb victòria en la final pel bronze per Kim Behrens i Nadja Glenzke, qui també en el tie-break, van derrotar a les franceses Richard-Placette.

En categoria masculina domini també europeu i en especial d’Alemanya, protagonitzant un gran duel final dues parelles d’aquest país amb victòria final de Lorenz Schümann-Julius Thole sobre els seus compatriotes Yannick Harms-Philipp Bergmann. El tercer calaix del podi el van acabar completant els també joves holandesos Jasper Bouter-Sven Vismans que van derrotar en la final pel bronze als francesos Arnaud Gauthier-Arnaud Loiseau.

El 13è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona va finalitzar amb el reconeixement a la tasca arbitral, així com als nombrosos voluntaris que van participar al llarg del cap de setmana per a que el torneig resultés ser un èxit, i la entrega de premis als vencedors en la que van assistir el Comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé, el Gerent Esportiu de la Federació Catalana de Voleibol, Oscar Novillo, el Director de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Jordi Sans, i el Gerent de l’Institut Barcelona Esports, Francesc Terrón.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top