Fase Final de 4ª Divisió Sènior Femenina a Lleida

Aquest cap de setmana es disputa a Lleida la Fase Final del Campionat de Catalunya de Voleibol de 4ª Divisió Sènior Femenina. Un total de 6 equips buscaran proclamar-se campions de la categoria, així com l’ascens a Tercera Divisió. La Fase Final compta amb la col·laboració en l’organització del club local Balàfia Vòlei.

Els 6 equips que accedeixen al play off són els tres millors classificats dels dos grups d’ascens. Així, del grup A s’han classificat en primera posició el CV Esplugues; segon el CV Sant Boi B i tercer el Club Vòlei La Palma, mentre que del grup B ho han fet el Martí Serralleria Balàfia Vòlei Lleida, el Zona Esportiva Avinyó i el FS Castellar, del primer al tercer respectivament. Un total de 4 equips aconsegueixen l’ascens a tercera pel que tant el CV Esplugues com el Martí Serralleria Balàfia Vòlei, primers dels seus grups, han aconseguit l’accés directe. Les altres dues places es dispturan entre la resta d’equips segons classificació a la Fase Final. 

Els quarts de final, on es trobaran les d’Avinyó amb les de La Palma i les de Sant Boi amb les de Castellar, es disputaran dissabte al matí, i per la tarda tindran lloc les semifinal son els esperen l’Esplugues i el Lleida. La gran final del play off es disputarà al Juanjo Garra de Lleida, diumenge a les 12:30 hores.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top