Èxode català a les concentracions permanents estatals de Soria i Palència

Fins a quatre catalans han fet les maletes aquest mes de setembre per aterrar a les concentracions permanents estatals de Soria i Palència. Fruit del bon treball de clubs i des del programa GET Blume d’alt rendiment de la Federació Catalana de Voleibol Arnau Caparrós, Guadalupe Rosell, Sol Guidarelli i Berta Alocén treballaran al llarg de l’any als grups estatals de formació que la RFEVB disposa en aquestes dues localitats castellanes.

Així, Arnau Caparrós està a Palència a les ordres del seleccionador estatal junior Benjamin Vicedo provinent directament del programa GET Blume Voleibol i amb qui disputarà la competició de Superlliga 2, a més dels compromisos internacionals que hi arribin per a la selecció espanyola juvenil, en un grup on tindrà de company a Anass Anzaoui, com Caparrós, juvenil de segon any.

També provinent del programa GET Blume Voleibol hi pren part des de setembre la central Guadalupe Rosell, formada a l’Handbol Bordils i que en el seu primer any de juvenil estarà sota les ordres del seleccionador junior, i també absolut, Pascual Saurín. Rosell no estarà sola a Soria, ja que les premianenques Sol Guidarelli i Berta Alocén l’acompanyaran provinents del CV Premià de Dalt. Les tres catalanes disputaran la Superlliga 2 amb el CAEP Soria, a més dels propers compromisos internacionals en els que hi participi la selecció juvenil.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top