El CV Esplugues es proclama campió de la Lliga Catalana de Divisió d’Honor femenina

Com a local davant el seu públic el Club Voleibol Esplugues va aixecar ahir la copa de campiones de la Lliga Catalana de Divisió d’Honor femenina al CEM Les Moreres. Les jugadores dirigides per Valeriano Ruiz van superar en la final al CVB Barça ‘B’ per 3-2 alçant-se amb el primer títol oficial de la temporada pels equips de Primera Nacional, una final que va comptar amb la presència de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora.

La segona jornada de la Lliga Catalana de Divisió d’Honor femenina va comptar amb tres finals, dividides en Grup Or, Plata i Bronze, sent la disputada a Esplugues de Llobregat la que decidia al campió i que enfrontava en semifinals i final al conjunt amfitrió, CECEL Lleida, CVB Barça ‘B’ i DSV CV Sant Cugat ‘B’.

A les semifinals, les amfitriones van superar 3-0 al conjunt lleidatà, mentre que el filial blaugrana dirigit per Gervasio Stoppiello superava per 3-1 al filial del DSV CV Sant Cugat. Ja en final, les locals van començar molt fortes, situant l’electrònic amb un 2-0 favorable, però las blaugrana van reaccionar, allargant la final fins a un tie-break resolt en un ajustadíssim 17-15 per les amfitriones, les locals recollien de mans de la regidora d’esports de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, Montserrat Zamora, la copa que les acredita com a campiones de la edició 2016 de la Lliga Catalana de Divisió d’Honor femenina.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top