Èxit de difusió i seguiment del Campionat de Catalunya de seleccions provincials

El Campionat de Catalunya de seleccions provincials 2016 celebrat el cap de setmana a Valldoreix va ser tot un èxit en quant a difusió i seguiment del torneig. Al número d’espectadors que va anar passant durant els dos dies per les graderies del Pavelló de Voleibol de Valldoreix, omplint les mateixes durant les finals ambdós dies, cal sumar els molts seguidors que van seguir el campionat pel marcador on line o per Streaming.

Després d’haver emès dos partits dels equips GET Blume Voleibol el passat mes de desembre les proves pilot del nou marcador on line del voleibol català van seguir en el Campionat de Catalunya de seleccions provincials 2016 de Valldoreix, amb el seguiment del punt a punt de tots els partits del torneig, amb un resultat prou satisfactori amb més de 1.000 visites al llarg de les dues jornades, podent seguir segon a segon el marcador dels partits del campionat.

Al marcador on line del campionat s’ha de sumar també la retransmissió en directe de tots els partits del torneig via streaming. Gairebé 1.000 visualitzacions al llarg del cap de setmana a través del canal oficial a Youtube de la Federació Catalana de Voleibol on es van poder seguir tots els partits a les tres pistes de forma simultània, on l’aficionat podia escollir la pista que desitjava, amb la inserció del marcador en la retransmissió, a més de poder visualitzar els logotips dels ‘partners’ amb qui conta l’ens federatiu català i que van col·laborar per a que el campionat hagi estat tot un èxit esportiu i de difusió.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top